Kirkorovam nepatikšanas ar koncertu Armēņu puisīša dēļ (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Krievijas estrādes mūzikas zvaigzne Filips Kirkorovs kļuvis par politisko spēlīšu upuri. Viņa Baku plānotais koncerts tika atcelts, jo Filipa tēvs Bedross Kirkorovs kļuvis par protežē kādam talantīgam armēņu puisim, vēsta «topnews.ru».

Novembra sākumā paredzētajam koncertam bija jānotiek slavenajā «Eirovīzijai» celtajā «Baku Crystall Hall», tomēr rīkotāji atcēluši koncertu attaisnojoties ar tehniskām ķibelēm.

Kirkorova pārstāve Olga Aleksejeva apstiprina koncerta atcelšanu, par kuras iemesliem nosauktas tehniskas problēmas. Tomēr viņa piebilst, ka šajā zālē uzstājušās tādas pasaules līmeņa zvaigznes kā Dženifera Lopesa un notikusi «Eirovīzija», tādēļ diez vai šāda skatuve var pieļaut tehniskas kļūmes. Tādēļ Kirkorova pusē uzskata, ka atliek vien minēt citus iemeslus, kādēļ koncerts atcelts.

Tā radās atcelšanas «politizētā versija». Kirkorova pārstāve min, ka Azerbaidžānas valdošajai varai nepatīk, ka Filipa tēvs mūzikas tirgū virza puisēnu no Armēnijas - Andraniku Aleksanjanu.

Pats Filips Kirkorovs to nosaucis par nodevību pret publiku, skatītājiem, kuri gaida koncertu. «Cilvēks tā ir radīts, ka viņu pievelk skaistais, pilnīgais. Un komponista, mākslinieka vai dzejnieka nacionalitāte ir pēdējais, kas klausītāju interesē. Tādēļ vēl jo vairāk ir skumji, ka kāda pilsonība, vai nacionalitāte var kļūt par koncerta atcelšanas iemeslu, kuru gaida tūkstošiem pielūdzēju.»

Andranika priekšnesums aizvadītajā «Jaunajā Vilnī»:

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu