Kirkorovs Rīgā ir vaļsirdīgs un «uzbrauc» Allai Pugačovai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Ieva Čīka

Pagājušajā nedēļā ar solokoncertiem Rīgā un Daugavpilī uzstājās Krievijas estrādes «smagsvars» Filips Kirkorovs. Filips esot pārsteidzis ar latviešu valodas zināšanām un dzēlīgu piezīmi Allai Borisovnai.

Kā vēsta žurnāls «Privātā Dzīve» Filips uz koncerttūri ieradies ar savu japāņu špicu Popperu, ko nesen iegādājies Maskavā (šāda kucēna vidējā cena esot 2000 dolāru).

Filips un viņa pavadonis uzturējušies viesnīcas «Rīdzene» prezidenta apartamentos.

Kirkorovs esot pārsteidzis «Arēnas Rīga» apmeklētājus ne tikai ar tradicionāli latviski pateikto «Labvakar», bet pat garākiem teikumiem, tādiem kā «Es jūs visus mīlu!» un «Es nezinu, bet ticu, ka mūsu mīlestība ir abpusēja!».

Kirkorovs labprāt devies pie skatītājiem - nokāpis no skatuves, viņš pastaigājies starp rindām un saņēmis ziedus.

Pārliecību par skatītāju mīlestību Kirkorovs apstiprināja atļaujoties paironizēt par savu bijušo mīļoto - Krievijas estrādes «granddāmu» Allu Pugačovu, vēsta «PDz». «Nesen šeit uzstājās sieviete, kas dzied. Diemžēl viņai tas bija pēdējais koncerts, bet man viss vēl tikai sākas. Visa dzīve priekšā,» vaļsirdīgs bijis Kirkorovs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu