Klimpas ar speķa un biezpiena pildījumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/paulpker121/

Nepieciešams:

milti
ola
sāls
žāvēta gaļa
sīpols
biezpiens

Pagatavošana:

Miltos iesit olu, pieliek šķipsniņu sāls. Lej klāt ūdeni, mīca, lai izveidotos stingra mīkla.

Gaļu un sīpolus sagriež, apcep. Gaļu sajauc kopā ar biezpienu, pieliek sāli.

Mīklu uzveltnē plāni, ar glāzi izspiež apļus, vidū liek pildījumu, malas rūpīgi aizloka. Uzvāra ūdeni, liek klimpas, vāra, līdz uzpeld. Pasniedz ar skābo krējumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu