Klinsmans: Vācija ir pelnījusi uzvarēt Eiropas čempionātā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Bijušais Vācijas valstsvienības uzbrucējs un galvenais treneris Jirgens Klinsmans uzskata, ka vāciešiem beidzot ir jāpārvar pēdējo barjeru un jāuzvar Eiropas futbola čempionātā, vēsta AS.

«Es ceru, ka Vācijas izlase spēj dominētu un izcīnīt čempionu titulu. Tagad mums ir paaudze ar dažādām kvalitātēm, turklāt tās visas ir ļoti interesantas. Tā ir komanda, kas var padarīt turnīru baudāmu. Šī komanda ir pelnījusi izcīnīt uzvaru Eiropas čempionātā,» norāda Klinsmans.

«Vāciešiem ir raksturīga pārliecība un iekšējais spēks mest izaicinājumu lieliem sasniegumiem. Tāpat ir arī futbolā. Jātic, ka varam pieveikt jebkuru pretinieku, tāpat kā tam tic pēdējo gadu čempionvienība Spānija,» uzsver Klinsmans.

Bijušais valstsvienības galvenais treneris piebilst, ka viņš joprojām uztur labas attiecības ar pašreizējo Vācijas izlases vadītāju Joahimu Lēvu. «Viņš ir mans draugs nevis Vācijas izlases galvenais treneris vai mans asistents 2006. gada Pasaules kausa finālturnīrā. Mēs varam runāt par futbolu stundām ilgi.»

«Es viņam saku, ka viņa komanda spēlē gandrīz perfekti. Taču es arī atgādinu, ka viņš daudz riskē ar savu stilu un pieeju, tomēr viņš būtu jāatalgo ar čempiona titulu,» piebilst Klinsmans.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu