Kļūdas pēdējā šaušanā liedz Rastorgujevam iekļūt desmitniekā (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas labākais biatlonists Andrejs Rastorgujevs šīs sezonas Pasaules kausa pēdējās iedzīšanas sacensībās sestdien ierindojās 27.vietā.

Norvēģijā notiekošā Pasaules kausa izcīņas pēdējā, devītā, posma 12,5 kilometru iedzīšanas sacensības Rastorgujevs sāka augstajā piektajā vietā. Pirmajās divās šaušanās viņš nepieļāva nevienu kļūdu, kas ļāva saglabāt vietu pieciniekā. Tomēr trešajā šaušanā Latvijas labākais biatlonists kļūdījās vienreiz, noslīdot uz sesto pozīciju.

Taču pēdējā, ceturtajā šaušanā Rastorgujevs pieļāva četras kļūdas, kas lika manāmi zaudēt iegūtās pozīcijas, finišu sasniedzot tikai 27.vietā.

Par sacensību uzvarētāju bez kļūdām šaušanā tikmēr kļuva austrietis Simons Eders, no kura Rastorgujevs atpalika gandrīz divas minūtes.

Otrajā vietā tikmēr ierindojās krievs Aleksandrs Loginovs, no Edera atpaliekot par 12,7 sekundēm. Savukārt trešo pozīciju izcīnīja zviedrs Bjērns Ferijs.

Ceturtdien notikušajās sprinta sacensībās Rastorgujevs izcīnīja ļoti augsto piekto vietu, kas bija viņa karjeras rekords šajā distancē un kopumā karjeras trešais augstvērtīgākais rezultāts.

Posms un Pasaules kausa sezona svētdien noslēgsies ar masu startiem.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu