KNAB aicina darbā izmeklētājus (24)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) izsludinājis atklātu konkursu uz vakantajām vietām Izmeklēšanas nodaļā, aicinot pieteikties darbā izmeklētājus ar pieredzi ekonomisku un koruptīvu noziedzīgu nodarījumu izmeklēšanā, aģentūru LETA informēja biroja preses pārstāvis Andris Vitenburgs.

KNAB priekšnieks Jaroslavs Streļčenoks uzsver, ka «birojs aicina darbā godprātīgus izmeklētājus un juristus, kuri ir gatavi izaicinājumam - atklāt un izmeklēt valsts amatpersonu pretlikumīgās darbības un ar savu darbu veicināt Latvijas attīstību, izaugsmi un labklājību, kā arī stiprināt sabiedrības uzticēšanos valstij».

Ikdienā KNAB izmeklētāji saskaņā ar Kriminālprocesa likumu veic izmeklēšanas darbības, lai noskaidrotu, vai ir noticis noziedzīgs nodarījums, kā arī lai noskaidrotu personas, kas to izdarījušas. Bez tam izmeklētāji iegūst pierādījumus šo personu saukšanai pie kriminālatbildības.

Saskaņā ar amata pienākumiem KNAB izmeklētāji iepazīstas ar operatīvās darbības pasākumu rezultātā iegūto informāciju un sadarbojas ar citām biroja struktūrvienībām personu veikto pretlikumīgo darbību izvērtēšanā, pastāstīja Vitenburgs.

KNAB priekšnieks Streļčenoks aicina izmeklētāja amata pretendentus līdz 2012.gada 21.decembrim iesniegt birojā motivācijas vēstuli ar redzējumu par KNAB izmeklētāja darba specifiku, kā arī dzīvesgājuma aprakstu jeb CV ar pašreizējā darbavietā veicamo pienākumu aprakstu.

Plašāka informācija par prasībām pretendentiem un amata pienākumiem ir pieejama KNAB interneta mājaslapā «www.knab.gov.lv».

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu