KNAB aizturējis augsta ranga Rīgas pašvaldības policijas darbinieku (168)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) pagājušajā piektdienā aizturējis augsta ranga Rīgas pašvaldības policijas darbinieku – Centra pārvaldes priekšnieku Aigaru Truli, ziņo portāls «pietiek.com».

«Apollo» sazinājās ar Rīgas pašvaldības policijas pārstāvi Inesi Krieviņu, kura apstiprināja, ka Trulis ticis aizturēts, taču detalizētākas informācijas pašvaldības policijas rīcībā pagaidām neesot.

KNAB Truli aizturējis aizdomās par koruptīvām darbībām, iespējams, nodrošinot tā dēvēto «legālo jumtu» masāžas salonu darbībai Rīgā, atsaucoties uz anonīmu avotu, vēsta «Pietiek.com». Šādu masāžas salonu blakusnordarbe mēdz būt prostitūcijas pakalpojumu sniegšana.

Ziņu aģentūras LETA arhīvā portāls atradis ziņas, ka Trulis 2012.gadā bijis starp sešiem Rīgas pašvaldības policijas darbiniekiem, kurus Rīgas domes Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komiteja nolēmusi prēmēt par ilgstoša prostitūcijas tīkla likvidēšanu.

Augstā ranga pašvaldības policijas darbinieks ticis aizturēts dienu pēc tam, kad amatā ar tiesas lēmumu no jauna tikusi apstiprināta KNAB priekšnieka vietniece korupcijas apkarošanas jautājumos Juta Strīķe.

Komentāri (168)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu