KNAB fotoradaru un vilcienu iepirkumā nav konstatējis koruptīvas pazīmes (19)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) nav saskatījis koruptīvas pazīmes nedz fotoradaru iegādes līgumā, nedz arī elektrovilcienu un dīzeļvilcienu iegādes iepirkumā, šodien Latvijas Radio pavēstīja KNAB priekšnieks Jaroslavs Streļčenoks.

KNAB priekšnieks sacīja, ka birojs ir izpētījis abus minētos iepirkumus, taču koruptīvu pazīmju tajos neesot bijis. Ja parādītos vēl kādi fakti, kādi gan šobrīd biroja rīcībā neesot, varētu vēl veikt padziļinātu pārbaudi.

Par to, ka KNAB pēta fotoradaru iepirkuma līgumu, līdz šim publiskas informācijas no biroja puses nav bijis, bet Streļčenoks atzina, ka birojs arī pats pēc savas iniciatīvas mēdz veikt pārbaudes.

LETA jau ziņoja, ka pārbaude par AS «Pasažieru vilciens» amatpersonu rīcību saistībā ar elektrovilcienu un dīzeļvilcienu iegādi KNAB tika sākta pērnā gada nogalē.

Pārbaudes ietvaros no vairākām kompetentajām institūcijām tika pieprasīta informācija par veiktajām pārbaudēm un to rezultātiem, kā arī vērtējums par «Pasažieru vilciens» amatpersonu rīcību saistībā ar minēto iepirkumu.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu