Knapsieriņi

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Knapsieriņi

Foto: Evija Trifonova/LETA

1 kg biezpiena
100 gskābā krējuma
sāls
ķimens

Pagatavošana:

Biezpienu samīca ar krējumu, sāli un ķimenēm. No masas veido nelielus konusveida sierus (100 g). Sierus liek uz dēlīša, pārklāj ar marli vai rabarbera lapu, tur siltā telpā pāris dienas, līdz siers pārklājies ar baltu plēvi. Tad sierus liek saulē žāvēt, līdz tas ciets. Cieto sieru var rīvēt, likt uz sviestmaizes vai ēst kā uzkodu pie alus. Ja sieru grib glabāt ilgi, to žāvē labi cietu un uzglabā klētī žāvētos apiņos.

Sieram var pievienot ķiplokus, dilles, papriku.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

18

2014. gada 18. aprīlis

Vārda dienas

Jadviga, Laura
Jadvīga, Jadze, Jedviga, Laure, Laurentīna, Laureta, Laurita

Workingday

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies
Rīga pašreiz +3 ℃
Apmācies

Vējš: 4 m/s

Saule lec: 06:06
Saule riet: 20:39
Dienas ilgums: 14:33

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

18.04.2014
Ienākt apollo.lv