«Knīpas un Knauķi» izdod jaunu albumu «Kad mūsu nebij mājās»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Jaunajā albumā ir iekļautas 11 pilnīgi jaunas komponista Jāņa Ķirša dziesmas ar pazīstamu dzejnieku vārdiem. Albuma ierakstā piedalījušies ne vien mazie un lielie Rīgas Latviešu biedrības bērnu vokālās studijas «Knīpas un Knauķi» dziedātāji, bet arī pazīstami latviešu popmūzikas izpildītāji - «Knīpas un Knauķi» un Jāņa Ķirša draugi - Aija Andrejeva (Aisha), Kārlis Būmeisters (Kaža), Valters Frīdenbergs un vokālās grupas Framest dziedātāji ar tās vadītāju Jāni Ķirsi priekšgalā.

Šis albums sagatavots, atzīmējot vokālās studijas «Knīpas un Knauķi» 40to dzimšanas dienu. Par godu šiem svētkiem «Mikrofona ieraksti» šogad jau izdevuši arī vokālās studijas labāko dziesmu izlasi «Mīļas un labas dziesmas». Studijas pedagogi ir Edīte Putniņa, Sanita Sējāne un Jonita Štoma. Jaunā albuma ieraksta producenti ir Jānis Ķirsis un Raitis Aukšmuksts, piedaloties «Knīpām un Knauķiem». Dziesmas ieskaņotas ierakstu studijā «Framest». Albuma dizainu veidojusi māksliniece Kristīne Jurjāne.

Albuma Mp3 versija pieejama mūzikas lejupielādes portālā «Doremi.lv».
Albumā iekļautas sekojošas dziesmas un dziesmu instrumentālie pavadījumi:

1. Maza dziesmiņa svētdienas rītā
2. Kad mūsu nebij mājās
3. Minkuparks
4. Indiāņu dziesma
5. Līdaciņa
6. Trīs bagātnieki
7. Mēnessnakts
8. Svētku prieks
9. Piparkūkas danco
10. Veltījums
11. Saulīte-māmiņa
Papildus:
12. Maza dziesmiņa svētdienas rītā (Instrumentālais pavadījums)
13. Līdaciņa (Instrumentālais pavadījums)
14. Piparkūkas danco (Instrumentālais pavadījums)
15. Saulīte-māmiņa (Instrumentālais pavadījums)

Edīte Putniņa: «Knīpas, Knauķi — tie ir svētki! Tā ir satikšanās dziesmā!
Jānim ir bijusi iespēja vērot un dzīvot līdzi daudzām «Knīpu un Knauķu» gaitām kopš 1994. gada, kad bērnu vokālo studiju sāka vadīt viņa mamma Vita Siliņa. Vita vienmēr bijusi radoša gara iedvesmota, komponējusi daudz gaišas, dzīvespriecīgas un sirsnīgas
dziesmas un vienmēr iedvesmojusi to darīt arī Jāni... savā mūzikā un savos bērnos viņa dzīvos vienmēr! Jānis šoreiz vēlējies tā no sirds un ar vērienu izdraiskoties un mēs ceram, ka arī jums dziesmas un draiskošanās patiks !»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu