Ko darīt, ja loterijā laimē miljonu (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: epSos.de, CC BY-SA 2.0

Darba un karjeras vortāls www.cvmarket.lv veica lietotāju aptauju, lai noskaidrotu, kā rīkotos, ja izdotos loterijā laimēt vienu miljonu latu.

46% viennozīmīgi atbildēja, ka uzreiz pamestu esošo darba vietu, bet 15% izteicās, ka drīzāk aizietu nekā turpinātu strādāt patreizējā darbā. 30% aptaujas aizpildītāju tomēr turpinātu strādāt, bet 9% nav īsti pārliecināti, ka pamest darbu būtu prātīgs lēmums, portālam «Apollo» pastāstīja «CV Market Latvia» mārketinga menedžere Inga Daliba.

Tas vienīgi liecina par to, ka liela daļa strādājošo Latvijā dodas uz darbu nevis tāpēc, ka ir ieinteresēti tajā, ko dara vai motivēti sasniegt karjeras izaugsmi vai labākus rezultātus, bet gan, lai saņemtu finansiālu atalgojumu. Te var diskutēt arī par tālredzību vai perspektīvo domāšanu. Ja sākotnēji 1 miljons latu šķiet ļoti liela summa, tad, atsakoties no pastāvīgajiem ienākumiem un paļaujoties uz vienreizēju finansiālu ieguvu, nākotnē var nonākt zināmās grūtībās.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu