Ko par tavu seksuālo dzīvi stāsta biksīšu krāsa (93)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: .flickr.com/photos/31065183@N00/261439369 http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Kā izpētījuši psihologi, sievietes tieksme nēsāt noteiktas krāsas apakšveļu atklāj viņas seksuālās tieksmes. Gribat — ticat, negribat — neticat. Bet pirms tam ieklausieties sevī — varbūt psihologiem tomēr taisnība?

Tās, kam patīk melnā krāsa, pirmām kārtām ir praktiskas. Viņas zina, ka melna apakšveļa piestāv vienmēr — kā zem vakarkleitas, tā džinsiem. Turklāt melns vienmēr izskatās tīrs.

Seksuālajā dzīvē viņām patīk daudzveidība. Tas nebūt neliecina, ka šīs sievietes atdodas nezināmiem vīriešiem vilciena tamburā vai no rīta automobilī Aspazijas bulvāra vidū. Tomēr ļoti iespējams, ka viņas par to domā. Šīm sievietēm nav noteikti jābūt aktīvām — viņām patīk ļaut savam partnerim darīt ar sevi visādas patīkamas lietas. Kaut arī, ja viņām kaut kas nepatiks, viņas noteikti pārtrauks un palūgs mainīt pozu. Vīrieši melnu veļu uztver kā aicinājumu izturēties brīvi, bez aizspriedumiem.

Baltā krāsa — klasika, tā ieņem otro vietu. Vīrietis, skatoties uz baltu veļu, nesaņem nekādus uzvedinošus impulsus, viņš veļu nemaz neredz, toties redz sievietes ķermeni. Sievietes mēdz vilkt baltu, lai akcentētu savu dabīgo skaistumu un nicinājumu pret tādiem izskaistinājumiem kā, piemēram, mežģīnes. Baltu nēsā sievietes ar pašapziņu, kas neieciklējas uz apakšveļu, jo zina, ka ne jau ar veļu iekarot vīrieti. Šīm sievietēm patīk dabīgi materiāli un dienas, ne nakts dzīve. Ir arī otra galējība — lēta kokvilnas veļa zem halāta sievietei, kura mūžīgi sēž mājās ar bērniem. …

Zilo krāsu augstu vērtē retā sieviete. Parasti to izvēlas tās, kas sevi uzskata par radošu un tāpēc ciešanas jūtošu būtni. Tādas sievietes ne vienmēr ar seksu nodarbojas tāpēc, ka to vēlas, un tādēļ, lai gūtu baudu. Viņas ir pasīvas un pilnībā paļaujas uz partnera iniciatīvu. Taču viņas ir pievilcīgas ar savu noslēpumainību — viņas atgādina jūru un smaržo pēc vēsa svaiguma.

Dzelteno izvēlēsies sieviete, kas gatava pilnībā atdoties partnerim, viņa ir mīlestības pilna, jautra un vieglprātīga. Dzeltena veļa un tās nēsātāja liek pilnīgi atdoties arī partnerim. Lai arī šī krāsa, kā uzsver vīrieši, viņus neuzbudinot, tā atklāj sievietes tiekšanos gultā pavadāmo laiku uztvert nopietni, dot un saņemt pilnvērtīgu seksu. Šāda sieviete nav uzticīga, tāpēc nejūt arī sirdsapziņas pārmetumus.

Tās, kas labprāt valkā rozā veļu, pārsvarā ir blondīnes. Viņas uzskata, ka rozā tām ārkārtīgi piestāv. Viņas grib būt lolotas, tāpēc vēlas būt par bārbijām un britnijām spīrsām. Šī ir krāsa, kuru nēsājot labi jūtas maigas un viegli ievainojamas dvēseles. Rozā pievelk ar savu bezpalīdzību, maigumu un gaisīgumu. Vīrietis, kas nejauši ierauga sievieti rozā apakšveļā, kura netaisās izģērbties, smejas un tik tikko spēj noturēties, lai neiekniebtu vai viņu nepaspaidītu. Rozā uzlabo vīriešu noskaņojumu.

Zaļā ir to sieviešu krāsa, kas reti iemīlas. Viņas ir kā kaķes, kas staigā, kur pašām tīk. Viņas spēj ārkārtīgi uzbudināt partneri un tad nobučot viņu uz pieres un aiziet. Viņām patīk sekss, taču viņām nospļauties par to otru, ar ko viņām tas ir.

Sarkanā krāsa droši vien ir visizteiksmīgākā. Sarkanā ir kaisle, dedzība un enerģija. Šī sieviete ir nopietna, un ar flirtu vien no viņas vaļā netikt. Viņa vēlas salauzt sirdi, izjaukt ģimeni un ar uguni izsvēpēt nodevējus. Bieži sarkanais atklājas zem lietišķa kostīma. Vīriešiem tādas patīk, taču nereti viņi tālākās attiecībās iesaistās visai piesardzīgi.

Aveņkrāsa ir gandrīz tas pats, kas sarkanā. Tā ir temperamentīgu sieviešu krāsa. Vienīgā atšķirība tāda, ka viņu vidū ir vairāk bērnišķīgu sieviešu.

Sieviete, kas nēsā oranžu vai salātkrāsas veļu, savā garā ir jauna. Viņai patīk izmēģināt un vienmēr gribas kaut ko jaunu. Viņa var piedāvāt partnerim divatā noskatīties pornofilmu, lai iemācītos ko jaunu, un filmas vidū nogāzt partneri uz tepiķa. Šāda sieviete ir zinātkāra un vienmēr vīrietim uzdod jautājumus: kā būs, ja tu to darītu augšpēdus; kā tas ir būt vīrietim?

Brūnā krāsa stāsta, ka tās valkātājai ir nosliece seksu uztvert kā fizisku aktivitāti. Sievietes, kas nēsā šīs krāsas veļu, no daudz kā baidās. Viņa, iespējams, ir daudzreiz apmānīta, tāpēc baidās uzticēties un būt maiga. Šāda sieviete kautrējas skūpstīt un glāstīt sava partnera ķermeni. Viņa ar seksu nodarbojas gandrīz tikai pieraduma pēc un nereti to dara bez īpaša apmierinājuma.

Komentāri (93)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu