Kocēnu novada dome aicina skolēnus pieteikties darbam vasarā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Darbam vasarā var pieteikties skolēni vecumā no 13 - 15 gadiem, kuri ir deklarēti Kocēnu novada administratīvajā teritorijā un iegūst pamatizglītību kādā no Kocēnu novada izglītības iestādēm, portālu «Apollo» informēja Elīna Upīte, Kocēnu novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste.

Skolēnu darbs norisināsies no š.g. 13.jūnija līdz 12.augustam (ieskaitot). Katram skolēnam būs iespēja strādāt divas nedēļas, ne vairāk kā 20 stundas nedēļā, saņemot darba samaksu, kas tiks aprēķināta, nostrādāto stundu skaitu reizinot ar pusaudžiem noteikto minimālo stundas tarifa likmi.

Darbavietas tiks nodrošinātas katrā Kocēnu novada pagastā, kur skolēni tiks iesaistīti pašvaldības iestāžu un tām piegulošo teritoriju labiekārtošanā.

www.kocenunovads.lv

Iesniegtos pieteikumus līdz 7.jūnijam izskatīs pašvaldības darba grupa piecu locekļu sastāvā. Izvērtējot skolēnu atbilstību veicamajam darbam, tiks ņemtas vērā bērna intereses, veselības stāvoklis, attālums no dzīvesvietas līdz darbavietai un klases audzinātāja rekomendācija.
Kā jau iepriekš ziņots, lai veicinātu Kocēnu novada skolēnu nodarbinātību vasaras brīvlaikā, 27.aprīlī Kocēnu domes deputāti nolēma piešķirt finansējumu 4000 latu apmērā no Kocēnu novada domes 2011. gada pamatbudžeta līdzekļiem nodarbinātības pasākumu īstenošanai skolēniem vecumā no 13 - 15 gadiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu