Koļinko nepaliks Naļčikas «Spartak»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas izlases vārtsargs Aleksandrs Koļinko nākamajā sezonā vairs nespēlēs Krievijas premjerlīgas komandā Naļčikas «Spartak», vēsta kluba oficiālajā mājaslapā internetā ievietotā informācija.

Kā ziņots, Koļinko «Spartak» komandai pievienojās pagājušās sezonas vidū, bet beigās jau kļuva par pamatvārtsargu, palīdzot tai Krievijas premjerlīgas sezonu noslēgt sestajā vietā. Taču tagad 35 gadus vecajam Koliņko nāksies meklēt jaunu klubu.

Koļinko no 2003. līdz 2008. gadam spēlēja Krievijas komandās «Rostov» un Kazaņas «Rubin». Pēc «Rubin» pamešanas Koļinko pāris mēnešu spēlēja Rīgas komandā «Olimps/RFS», tad pievienojās Rumānijas klubam Bukarestes «Dinamo», tomēr šajā komandā viņam nostiprināties neizdevās un vārtsargs laukumā tā arī nedevās. Pēc tam viņš kopš 2009. gada augusta beigām spēlēja FK «Ventspils» komandas rindās.

Koļinko Latvijas izlasē aizvadījis 86 spēles. Viņš piedalījās arī 2004. gada Eiropas čempionāta finālturnīrā Portugālē.

LETA jau vēstīja, ka šomēnes līgumu uz diviem ar pusi gadiem ar Naļčikas «Spartak» komandu noslēdza Latvijas izlases pussargs Aleksejs Višņakovs.

Iepriekšējās divas sezonas 26 gadus vecais Višņakovs pārstāvēja FK «Ventspils» komandu, bet pirms tam vairākus gadus viņš spēlēja arī «Skonto» sastāvā. Kopā Latvijas čempionātā Višņakovs aizvadījis 205 spēles, kurās guvis 47 vārtus.

Pašlaik «Spartak» komanda IR treniņnometnē Turcijā un pirmajā mačā pirmdien ar 1:3 piekāpās Moldovas komandai Kišiņevas «Zimbru».

Pirmo maču jaunās sezonas Krievijas čempionātā «Spartak» aizvadīs 12. martā, kad tiksies ar Samāras «Kriļja Sovetov» komandu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu