Kolins Farels smēķēšanu atmetis ar atvadu vēstuli tabakai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Īru aktieris Kolins Farels pēdējā dienā pirms smēķēšanas atmešanas pīpējis, cik vien spējis un tās noslēgumā uzrakstījis atvadu vēstuli tabakai, vēsta britu mediji.

Farels no smēķēšanas atteicās pagājušajā gadā, dienu pirms savas 34.dzimšanas dienas. «Es atmetu svētdienā pirms savas 34.dzimšanas dienas. Visu dienu es pavadīju ar cigarešu paciņu. Es ne ar vienu netikos, bet izbaudīju katru cigareti. Es smēķēju tik izjusti, cik vien spēju. Un pēc tam es uzrakstīju mazu vēstuli tabakai,» stāstīja aktieris.

«Es rakstīju parasto tekstu: «Atceries, kā mēs pirmo reizi tikāmies un kam visam mēs esam gājuši cauri. Toreiz tu man palīdzēji pārvarēt tādu un tādu situāciju...» un tā tālāk,» savā pieredzē dalījās Farels. «Tā ļoti līdzinājās vēstulei, kuru tu rakstītu cilvēkam, no kura tu šķiries. Jo [smēķēšanas atmešana] ir šķiršanās. Tā bija pirmā reize, kad es ar kādu esmu izšķīries ar vēstules palīdzību, tāpēc tas bija mazliet neparasti,» sacīja Farels.

Iepriekš medijos izskanējusi informācija, ka Farels smēķēšanu atmetis ar īpaši pašūta uzvalka palīdzību, kurā bijuši iešūti nikotīna plāksteri. Aktieris gan noliedzis šāda uzvalka esamību, vienlaikus atzīstot, ka tā ir izcila ideja.

«Es reiz dzirdēju, ka man ir «Nicorette» plāksteru uzvalks, kas īpaši pašūts filmas «Miami Vice» uzņemšanai. Tajā laikā es mēģināju atmest smēķēšanu un tika rakstīts, ka mans uzvalks izoderēts ar «Nicorette» plāksteriem,» atcerējās aktieris. «Ja padomā, tā patiesībā ir ģeniāla ideja. Bet, protams, ikviens tādā veidā dabūtu galu no saindēšanās ar nikotīnu,» piebilda aktieris.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu