Kolins Fērts gatavs spēlēt mūzikla «My Fair Lady» rimeikā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/SIPA

Godalgotais britu aktieris Kolins Fērts piekritis filmēties 1964.gada mūzikla «My Fair Lady» («Mana skaistā lēdija») rimeikā, laikrakstam «The Daily Telegraph» atklājis kāds ar filmas uzņemšanu saistīts cilvēks.

«Viņš ir ļoti ieinteresēts,» pavēstīja laikraksta «The Daily Telegraph» avots, piebilstot, ka Fērts, kas vēsturiskajā drāmā «The King's Speech» («Karaļa runa») iejutās stostīšanās nomocītā Lielbritānijas karaļa Džordža VI lomā, vēlas spēlēt filmas galveno varoni, profesoru Henriju Higinsu, kas cenšas iemācīt runāt pareizā angļu valodā Londonas puķu pārdevēju Elaizu Dūlitlu.
Informācija nav oficiāla, un filmas producents Dankans Kenvortijs to nav apstiprinājis. «Pagaidām (filma) ir tikai plānošanas stadijā, ir par agru runāt par aktieru izvēli,» pavēstīja producents.

Zināms, ka filmas scenāriju raksta Emma Tompsone. Līdzīgi kā ar «Karaļa runu», Fērta kārotā loma sākumā piedāvāta Hjū Grantam, taču viņš ir atteicies.

Elaizu Dūlitlu, ko 1964.gada Bernarda Šova lugas «Pygmalion» («Pigmalions») ekranizējumā nospēlēja Odrija Hepberna, visticamāk, atveidos Kerija Maligana.

Pagaidām rimeikam nav nedz oficiāli apstiprināta režisora, nedz aktieru, lai gan filmas iznākšana ieplānota uz 2012.gadu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu