Komandas biedri pēc spēles piekauj Anglijas premjerlīgas futbolistu (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Asās domstarpībās pēc Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta spēles piekauts Vestbromvičas «Albion» komandas un Anglijas U-21 izlases uzbrucējs Saido Beraino, lai gan pats klubs incidenta nopietnību noliedz.

Kā vesta laikraksts «Mirror», incidents notika ģērbtuvēs pēc pagājušās sestdienas spēles savā laukumā pret Kārdifas «City», kad «Albion» komanda kompensācijas laikā pēc Beraino kļūdas zaudēja vārtus un nospēlēja neizšķirti 3:3.

Spēles epizodē uzbrucējs sabojāja teicamu komandas ātro uzbrukumu, kas ļāva «City» futbolistiem atgūt bumbu un atbildēt ar savu uzbrukumu. Tas beidzās ar dramatiski gūtiem vārtiem.

Ģērbtuvēs pēc spēles vairāki komandas biedri asi apvainoja Beraino pieļautajā kļūdā un pielietoja fizisku spēku, kā rezultātā futbolists guvis galvas traumu. Citi komandas biedri grūstīšanos apturējuši, taču tiek ziņots, ka arī vēlākajos komandas treniņos atmosfēra bijusi ļoti saspīlēta.

Lai arī Beraino publiski izteicis nožēlu par savu kļūdu laukumā, tiek ziņots, ka viņš ir neapmierināts ar kluba publiski noliedzošo attieksmi par notikušo.

«Tas, kas notika ģērbtuvēs, nav nekas ārkārtējs. Tas tikai pierāda, ka komandai rūp tās liktenis. Vainīgā persona ir atvainojusies,» teikts kluba paziņojumā.

Pašlaik 20 gadus vecais uzbrucējs, kurš dzimis Burundi, ir «Albion» jauniešu akadēmijas audzēknis. Anglijas U-21 izlasē viņam aiz muguras ir piecas spēles, kurās gūti seši vārti.

Premjerlīgas kopvērtējumā «Albion» pašlaik ieņem 17.vietu 20 komandu konkurencē un izkrišanos zonu apsteidz par trim punktiem.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu