Konflikts Rēzeknē beidzas ar asinsizliešanu (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wouter Verhelst, CC BY-SA 2.0

Otrdien, Rēzeknē konflikta laikā sadurts kāds jauns vīrietis, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas pārstāve Anastasija Laizāne.

25.februāra vakarā Rēzeknes ārstniecības iestādē tika nogādāts 1997.gadā dzimis vīrietis, kuram ārsti konstatēja grieztas durtas brūces krūšu kurvja rajonā. Policijā nekavējoties tika sākts kriminālprocess un uzsākta notikušā apstākļu skaidrošana. Kriminālprocesa izmeklēšanas rezultātā policijas darbinieki noskaidroja un aizturēja aizdomās turēto vīrieti.

Pēc policijas rīcībā esošas informācijas tovakar kopīgas alkohola lietošanas laikā starp diviem vīriešiem izcēlies konflikts, kā rezultātā viens otram nodarīja smagus miesas bojājumus. Turpinot izmeklēšanas pasākumus un veicot sankcionēto kratīšanu, aizdomās turētā dzīvesvietā, policisti atsavināja šaujamieroci, gāzes pistoli un dažāda kalibra munīciju.

Policija turpina kriminālprocesa izmeklēšanu pēc Krimināllikuma 125.panta 1.daļas (tīšs smags miesas bojājums). Par šādu noziegumu likums paredz brīvības atņemšanu uz laiku līdz septiņiem gadiem un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās. 1966.gadā dzimušajam vīrietim piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu