Konkursa stāsts: Čaklītis noderētu Ogres Ģimenes atbalsta dienas centrā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ogres Ģimenes atbalsta dienas centrā Brīvprātīgais iRobots iegūtu vārdu Čaklītis un ne tikai pats iepriecinātu bērnus, jauniešus un centra darbiniekus, bet arī viņi iepriecinātu iRobotu.

Gundas vēstule:

Labdien, Robotiņ «Čaklīti»!
Mēs no Ogres Ģimenes atbalsta dienas centra sūtam tev mīļus sveicienus, jo arī mums tu ļoti noderētu. Mēs atrodamies divos centros Meža prospekts 9, audzinātāja Dzintra un Grīvas prospekts 4a, audzinātāja Skaidrīte, kuras ir ar mieru pieskatīt tevi, robotiņ, Čaklīti! Mūsu centriņi ir lieli, katris pa 100 kvadrātmetriem. Mēs bērni un jaunieši ļoti mīlam šos centriņus un katru mēnesi  apmēram 800 reizes apmeklējam vecumā no 5-18 gadiem. Mēs jauki pavadām laiku ar audzinātājām, iemācamies  jaukas lietiņas ar ko varam iepriecināt ne tikai paši sevi, bet arī savus tuviniekus. Ja mums laimēsies, tad mēs arī tevi Čaklīti iepriecināsim! Mēs būsim laimīgi tevi redzēt, jo mēs - bērni esam daudz un telpas pienēsājam ar smiltīm un netīrumiem.

Audzinātājas bieži skraida ar slotām saslaukot telpas, bet ja tu būsi Čaklīti, tad audzinātājas vairāk uzmanības veltīs bērniem, un mums centriņā būs jauns draugs robotiņš Čaklītis, kas rūpēsies par mums, un mums tas tā patiktu!!!

Bērniem un jauniešiem pievienojos arī es vadītāja Gunda
Labu dienu jums vēlot- UZREDZĒŠANOS!

Vairāk informācijas šeit


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu