Konkursa stāsts: Celmenē, Pansionātā «Balvi» iRobots palīdzētu apkopējai

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Konkursa stāsts: Celmenē, Pansionātā «Balvi» iRobots ne tikai palīdzētu apkopējai, bet arī veicinātu guļošo iemītnieku rehabilitāciju, izraisot interesi par «brīnumpalīgu».

Brīvprātīgais iRobots ir gaidīts Celmenē, Kubulu pagastā, Balvu novadā, Pansionātā «Balvi» Ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas iestādē, kurā mīt I un II grupas invalīdi un pensijas gadu cilvēki.

Janas vēstule:

Brīvprātīgais iRobots ir gaidīts Celmenē, Kubulu pagastā, Balvu novadā, Pansionātā «Balvi» Ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas iestādē, kurā mīt I un II grupas invalīdi un pensijas gadu cilvēki. Kopā mums ir 169 iemītnieki, bet varam uzņemt 250, kā arī ir istabas sociāli mazaizsargātām personām uz 30 vietām. Pansionāta kopējā platība ir 6203,5 m2. Tā kā mums ir ļoti liela platība un ir daudz istabiņu un koridoru, bet darbinieku skaits ir neliels, tad iRobots būtu ļoti liels palīgs apkopējai, kā arī veicinātu, īpaši guļošo, iemītnieku rehabilitāciju, izraisot interesi par šādu neredzētu «brīnumpalīgu». Par tehniskajiem līdzekļiem mūsu iestādē atbild Saimnieciskās daļas vadītājs, bet pašreiz viņš ir atvaļinājumā, tāpēc būšu tik droša un uzņemšos labprāt atbildību pati.
Jana

Vairāk informācijas šeit


 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu