Konkursam «Riga Jazz Stage 2014» pieteikušies mūziķi no 17 pasaules valstīm (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Starptautiskajām džeza mākslinieku konkursam «Riga Jazz Stage 2014» divās kategorijās - «Vokāls» un «Saksofons» - savus labākos talantus pieteikušas 17 valstis - ASV, Austrālija, Armēnija, Slovēnija, Dānija, Turcija, Izraēla, Vācija, Lielbritānija, Zviedrija, Polija, Krievija, Somija, kā arī Latvija, Lietuva un Igaunija.

Konkursa žūrija sāk darbu pie iesūtīto materiālu izvērtēšanas, un pavisam drīz tiks izziņoti tie pusfinālisti, kuri tiks uzaicināti piedalīties konkursa koncertos Rīgā no 3. līdz 5.aprīlim. Starptautisko konkursa žūriju veido mūzikas eksperti, festivālu direktori un žurnālisti no vairākām valstīm, viņu vidū arī Maestro Raimonds Pauls.

«Riga Jazz Stage» organizatori vēlas pateikties ārvalstu vēstniecībām un kultūras iestādēm par sadarbību informācijas izplatīšanā un jauno vokālistu un saksofonistu intereses par konkursu veicināšanā. Atsaucība no jauno džeza izpildītāju puses ir bijusi ļoti plaša.

Balvu fondu veido gan naudas balvas, gan arī uzaicinājumi uzstāties dažādos džeza festivālos un koncertos.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu