Konkurss «Jaunais vilnis» rīkos Konstantīna Meladzes autorvakaru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

27.jūlija vakarā starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa «Jaunais vilnis 2012» diena tiks aizvadīta bez konkursa dalībnieku uzstāšanās, tādēļ Dzintaru koncertzālē šovakar notiks Konstantīna Meladzes autorvakars. 

Meladzes autorvakars Dzinatru koncertzālē sāksies plkst.19, un šajā koncertā Krievijas, Ukrainas un Latvijas šovbiznesa zvaigznes izpildīs lieliska mūsdienu komponista Meladzes sacerētus hitus.

Konkursa diena sākusies jau plkst.12 ar tradicionālo futbola spēli Dzintaru pludmalē, kurā savā starpā sacenčas šovbiznesa zvaigznes un «Jaunā viļņa» konkursanti. Savukārt plkst.14 tirdzniecības centra «Origo» laukumā notiks tradicionālais konkursa koncerts, kurā uzstāsies 2008.gada bērnu konkursa «Jaunais vilnis» dalībniece Karina Hvoiņicka.

Savukārt plkst.21.30 Rīgā, 11.novembra krastmalā, starp Akmens un Vanšu tiltu, sāksies «Jaunā viļņa» nakts diskotēka «MUZ TV», kas līdz šim tika rīkota Jūrmalā, bet šogad tā pirmo reizi notiks Rīgā. Diskotēka ļaus izbaudīt konkursa gaisotni ikvienam pilsētniekam un Rīgas viesim, kā arī popularizēs Rīgu visā pasaulē, jo pasākums tiks rādīts tiešraidēs, kā arī tiks veidoti ieraksti un sižeti.

Konkursa dalībnieku trešā diena būs 28.jūlijs, kad tiks izpildītas īpaši šim konkursam sacerētās dziesmas, bet pirms tam uz skatuves uzstāsies tādi populāri mākslinieki kā Raimonds Pauls, Stass Mihailovs, Timati, grupa «A-Studio», Leonīds Agutins, Irina Dubcova un citi. Vakara īpašā viešņa būs Lāra Fabiāna.

Šā gada «Jaunā viļņa» konkursa noslēguma koncerts Jūrmalā izskanēs 29.jūlijā, kad no finālistu vidus tiks izraudzīts «Kristāla viļņa» ieguvējs, kā arī tiks noskaidroti skatītāju simpātiju un atbalstītāju balvu ieguvēji. Noslēguma koncertā kā īpašie viesi piedalīsies Nellija Furtado un Sumi Džo, kā arī būs gaidāmi Krievijas mākslinieku priekšnesumi.

Jau ziņots, ka šogad konkursā kopumā piedalās 16 dalībnieki no dažādām pasaules valstīm - Armēnijas, Baltkrievijas, Izraēlas, Itālijas, Kazahstānas, Ķīnas, Kirgizstānas, Lietuvas, Meksikas, Nigērijas, Krievijas, Ukrainas, Somijas un Latvijas. Latviju šogad konkursā pārstāv vokālā grupa «Framest».

Konkursa kopējais naudas balvu fons ir 100 000 eiro (70 280 lati). Pirmās vietas ieguvējs iegūs 50 000 eiro (35 140 latu) lielu naudas balvu, otrās vietas ieguvējam tiks 30 000 eiro (21 084 latu) naudas balva, bet trešās vietas ieguvējs saņems 20 000 eiro (14 056 latus) lielu naudas balvu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu