Konstatēta unikāla slimība - alerģija pret naudu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Kādai Lielbritānijas iedzīvotājai, 33 gadus vecajai Ivonai Saimonai atklāta alerģija pret naudu, vēsta «The Daily Star».

Sieviete nespēj rokās noturēt ne monētas, ne banknotes - no saskarsmes ar skaidru naudu viņai iekaist āda. Pēc pašas Saimonas stāstītā, šis neparastais alerģijas veids viņai ir jau sen. Taču alergēna testu viņa izgāja pavisam nesen. Sievieti izmeklējušais ārsts konstatēja, viņai ir alerģija pret metālu, no kura tiek kaltas monētas, kā arī no krāsvielām, kādas tiek izmantotas banknošu ražošanā. Bez tam, tika noskaidrots, ka Saimonas alerģija pret naudu nav ārstējama.
 
«Vēl vairāk, ārsts man pateica, ka man ir alerģija arī pret lateksu, tā kā es nevaru valkāt arī gumijas cimdus, lai izvairītos no saskarsmes ar monētām un banknotēm», - saka Saimona. Sieviete pastāstīja, ka vispār sev līdzi nenēsā skaidru naudu, un par pirkumiem norēķinās ar plastikāta kredītkarti.

The Daily Star - Single mum is allergic for cash

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu