Kopā ar «Mad Show Boys» Eirovīzijā uzstāsies arī «Miss Baltics 2013» - Kristīne Viļuma (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Eirovīzijas Nacionālajā atlasē šogad atgriežas 2012. gada Eirodziesmā mūziķi no grupas «Mad Show Boys». Eirovīzijas 2.pusfinālā 2.ferbuārī viņi izpildīs dziesmu par mīlestību «I Need a Soul-twin».

Grupas «operas balss» Andris Lapiņš stāsta, ka ja 2012. gadā puiši ar humoru dziedāja par mūzikas zagšanu, tad šogad dziesmā «I Need a Soul-twin» galvenā tēma ir mīlestība. «Tik tiešām katrs no mums meklē dvēseles dvīņubrāli - ne tikai pirmajā randiņā vai veidojot ģimeni, bet arī darbavietā un politikā. Varbūt tieši tāpēc, ka īstu dvēseles dvīņubrāļu ir tik maz, mēs uz ielām tik maz smaidām? To, cik grūti atrast īsto un vienīgo premjerministru, mēs taču pašlaik redzam arī uz politiskās skatuves,» smaidot nosaka labi pazīstamais komisko repertuāru operdziedātājs Andris Lapiņš, kurš atkal pievienojies krāšņajai grupai.

«Mad Show Boys» 2012. gada Latvijas Eirovīzijā izpildīja dziesmu «Music Thief», kurā neizpalika arī spilgti šova elementi. Savā pusfinālā viņi izcīnīja pārliecinošu pirmo vietu.

Kā jau tradicionāli pieņemts dažās «Mad Show Boys» melodijās, dziesmā būs arī operas fragmenta iestarpinājums. Kā stāsta Andris Lapiņš, puiši arī šogad gatavo šovu, kuru «Mad Show Boys» palīdz veidot pazīstamais horeogrāfs Agris Daņiļevičs. Arī šogad grupā būs Midis, kurš daudziem zināms no citiem mūzikas projektiem, un ceļotājs Jānis Vaišļa - viņš tālajā 2008.gadā kopā ar grupu «Pirates of the Sea» iekļuva lielajā finālā.

«Mad Show Boys» puiši nesūdzas par humora izjūtu, tāpēc sola sagādāt uz skatuves jautru un kaislīgu šovu. Šovā piedalīsies arī pasākumu organizatore, jaunā uzņēmēja no Rēzeknes - Kristīne Viļuma, kas iegūstot titulu «Miss Baltics 2013» pārstāvēja Baltiju pasaules skaistuma konkursā «Miss Top of the World 2013» un iekļuva Top5.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu