Kopīga iedzeršana Baldonē beidzas ar asiņainu konfliktu (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TESFox, CC BY-SA 2.0

Svētdien Baldonē kopīgas iedzeršanas laikā sadurti divi vīrieši, informē Valsts policija.

Svētdienas vakarā Baložu iecirkņa policijas darbinieki saņēma izsaukumu uz Baldoni, kur kādā dzīvoklī bija izcēlies konflikts. Tika ziņots, ka dzīvoklī ar grieztām brūcēm atrodas divi vīrieši.

Policisti nekavējoties ieradās notikuma vietā un noskaidroja, ka visi trīs vīrieši kopīgas alkohola lietošanas laikā sastrīdējušies, viņu starpā izcēlies konflikts. Rezultātā viens no pudeles brāļiem, aizstāvoties nodarīja miesas bojājumus pārējiem diviem vīriešiem.

Policisti iespējamo vainīgo aizturēja un nogādāja policijas iecirknī, bet vēlāk aizturētais tika ievietots īslaicīgās aizturēšanas izolatorā. Savukārt abi cietušie – 1978.gadā un 1979.gadā dzimušie vīrieši ar dažādām traumām tika nogādāti slimnīcā.

Aizturētais ir 1977.gadā dzimis vīrietis, kurš iepriekš jau nonācis policijas redzeslokā. Par šo gadījumu uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 128.panta par tīša miesas bojājuma nodarīšanu, pārkāpjot nepieciešamās aizstāvēšanās robežas.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu