Ļoti slikti laika apstākļi Krievijā; šoferus glābj ar bruņumašīnām un helikopteriem (71)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Krievijas dienvidos esošo Krasnodaras apgabalu sasniedzis ciklons, kas nes spēcīgus nokrišņus sniega veidā. Vietējās varasiestādes meklē iespējas, kā palīdzēt sniegputeņos cietušajiem autovadītājiem, ziņo Krievijas mediji.

Uz Krasnodaras apgabalā esošajām šosejām izveidojušies plaši sniega sanesumi. Kā ziņo Krievijas glābšanas dienests, bagātīgo nokrišņu, kā arī stiprā vēja un puteņa dēļ redzamība uz ceļiem ir ierobežota. Uz atklātiem ceļa posmiem izveidojušies lieli sniega sanesumi, tādējādi uz viena no federālajiem autoceļiem ir apgrūtināta automašīnu kustība.

Agrā 31.janvāra rītā no Krasnodaras izlidojis helihopters ar humanitāro palīdzību. Helihopters nogādājis siltu pārtiku, tēju un segas uz vairākiem rajoniem apgabalā, kur sniega dēļ autovadītāji ir palikuši ieputināti savās mašīnās. No Krasnodaras uz Viselkovskas rajonu nosūtīti divi OMON bruņutransportieri divu ceļu policijas ekipāžu pavadībā.

Tihoreckas rajonā policijas darbinieki saņēmuši izsaukumu no kādas ģimenes, kura ar saviem spēkiem nespēja izkļūt no mašīnas. Policijas preses dienests ziņo, ka ar lielām grūtībām atraduši ieputināto auto, kurā atradusies ģimene. Policisti nogādājuši cietušos iecirknī, kur viņus sasildīja un pabaroja. Atklājies, ka ģimene atpūtusies Abhāzijā un atgriezās mājās, braucot cauri Krasnodaras apgabalam. Viņi uzzinājuši par problēmām uz galvenās šosejas, tādēļ nolēmuši apbraukt bīstamo ceļa posmu, taču nonākuši sniega lamatās.

Tāpat arī prāmju satiksme starp Ukrainu un Krieviju Kerčas līcī piektdien tika pārtraukta slikto laikapstākļu dēļ. Kā ziņo vietējais preses dienests, vējš Kerčas līcī sasniedz 18 metrus sekundē, taču pēc laikapstākļu normalizēšanās satiksme tiks atjaunota.

Komentāri (71)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu