Nepieciešams:
Kotletes ar zaļo zirnīšu pildījumu
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
500 g maltās gaļas
200 g zaļo zirnīšu
1 ola
1 sīpols
rīvmaize
sāls
pipari
ķiploks
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
Gaļai pieliek sīki sagrieztu sīpolu, pāris ēdamkarotes rīvmaizes, izspiestu ķiploku, sāli, piparus, olu, samīca.
Zaļos zirnīšus sastrādā masā (var izmantot veselus). Ja izmanto saldētus zirņus, tos izvāra sālsūdenī.
No kotlešu masas veido plāceni, vidū liek zirnīšus, kotlešu masu savieno, lai zirnīši paliek vidū. Kotleti apviļā rīvmaizē, cep eļļā gatavu.