Kovaļevs šokā par Krievijas hokeju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Salvenais krievu hokejists Aleksejs Kovaļevs izteicis vēlmi atgriezties NHL un negatīvi izteicies par Krievijas hokeju, vēsta «Montreal Gazette».

Pagājušo sezonu Kovaļevs iesāka KHL komandā Mitišču «Atlant», tomēr sezonas gaitā nespēja nostiprināties sastāvā. Kopumā 39 gadus vecais uzbrucējs piedalījās tikai 23 mačos, gūstot vienus vārtus un izdarot piecas rezultatīvas piespēles.

«Nevēlos spēlēt komandā, kurai neesmu vajadzīgs,» tiešs ir pieredzējušais hokejists. «Hokejs Krievijā ir kaut kāds vājprātīgs bizness. Baudas no tā ir maz. Izej laukumā treniņā un nezini, kas ar tevi notiks turpmāk.»

«Atceros kā aizvadīju Krievijā 2005. gadu NHL lokauta laikā. Jūs pat iedomāties nespējat, kā tur izturas pret spēlētājiem. Ceru, ka atradīšu komandu NHL. Prioritāte ir komandas, kurās jau esmu spēlējis - Monreālas «Canadiens», Ņujorkas «Rangers», Pitsburgas «Penguins» un Otavas «Senators». Protams, gribētos atgriezties «Canadiens» sastāvā. Tagad tur ir daudz jauno spēlētāju, bet es viņiem spētu palīdzēt. Esmu pilns enerģijas.»

NHL karjeras laikā Kovaļevs regulārajā čempionātā aizvadījis 1302 spēles, kurās guvis 428 vārtus un atdevis 596 rezultatīvas piespēles, bet Stenlija kausa izcīņā viņā kontā ir 123 mači, 45 vārti un 55 piespēles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu