Kramiņš pirms «Fabrikas» fināla atstāj savus audzēkņus (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Jaunā Talantu Fabrika» lieliem soļiem pietuvojusies finālam un vēl atlikušas tikai četras dienas, lai paspētu sagatavoties izšķirošajam uznācienam uz šova skatuves.

No visiem mentora Dona audzēkņiem, līdz finālam izdevies noturēties Amianatai un Elizabetei, bet mentores Jolantas Gulbes – Paškevičas komandā biļeti uz finālu izcīnījuši Edgars Gusts un Dāvis. Stāvot un krītot, ar zobiem un nagiem cīnoties par saviem audzēkņiem, mentoram Edgaram Kramiņam izdevis līdz finiša taisnei gluži vai pie rokas atvest savējos – Pāvelu, Kristīni un Ravitu.

Kramiņš ir pārliecināts, ka iekļūt superfinālā visiem ir vienādas izredzes. Vakardien skandalozais mentors kopā ar fabrikantiem gatavoja pusdienas, bet pēc tam, devis vadošus norādījumus kā sagatavoties fināla koncertam, paziņoja, ka no šodienas viņiem būs jātiek galā pašiem saviem spēkiem: «Esmu jūs tik daudz vedis pie rokas, ka tagad būs jāstrādā pašiem. Būšu uz mēģinājumu pirmdien un tad arī varēsit jautāt par tērpiem un vizuālo.»

«Jums visiem trijiem Dievs ir devis gana daudz talanta, un ar darbu mēs esam diezgan daudz panākuši» teica Kramiņš, atbildot uz to skatītāju komentāriem, kuri pārmet mentoram pārlieku lielo auklēšanos ar saviem audzēkņiem. Pēdējā mēģinājumā Kramiņš saviem audzēkņiem atklāja, ko un kā vērtēs fināla koncertā: «Ja šovā neprogresē, tā ir nāve. Bet vienīgais, kurš šovā ir progresējis ir Edgars. Dāvis vokāli iet uz leju, Elizabete arī nav progresējusi, Aminata, kāda bija, tāda ir. Un atzīmes es likšu par izaugsmi. Ravita ir augusi vairāk ārpus šova. Kristīnes izaugsme ir kampaņveidīga, bet Pāvels māk savākt sajūtas, un viņš ņem no šova. Augt var tikai treniņos.»

Mentors fabrikantiem ieteica koncentrēties un izvēlēties gan dziesmu, gan priekšnesumu tā, lai tas paņemtu auditoriju: «Superfinālā ir svarīgi paņemt auditoriju. Un, kas izies ar angļu dziesmu, tas zaudēs. Aminata krīt dēļ angļu valodas visu laiku.» Novēlējis veiksmi, mentors atvadījās no Ravitas, Pāvela un Kristīnes, gaidot pirmdienu.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu