Nepieciešams:
Krāsnī cepti kartupeļi ar sieru (19)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
kartupeļi
kūstošs siers
ķiploki
eļļa
sāls
pipari
zaļumi
Pagatavošana:
Kartupeļus vāra sālsūdenī ar visu mizu pusgatavus. Atdzisušus kartupeļus sagriež šķēlēs tā, lai apakšā tie turētos kopā. To vislabāk izdarīt ar karotes palīdzību - kartupeli ieliek karotē, ar asu nazi griež, līdz nazis atduras pret karoti.
Kartupeļus kārto cepampannā. Eļļā iespiež ķiploku, apslaka kartupeļus, pārkaisa ar sāli, pipariem, rīvētu sieru un zaļumiem. Cep 200 grādos 20 minūtes.