Krāsnī cepti kartupeļi (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: mallydally, CC BY-ND 2.0

Nepieciešams:

1 kg kartupeļu
100 g siera
timiāns
eļļa
zaļumi
sāls

Pagatavošana:

Kartupeļus nomazgā, noberž miziņu, ieliek ēdamkarotē un griež ar nazi šķēlītēs, līdz nazis atsitas pret karoti un nepārgriež kartupeli.

No eļļas un sasmalcināta timiāna pagatavo maisījumu, kurā apviļā kartupeļus. Sagatavotos kartupeļus liek ietaukotā veidnē, pārkaisa ar sāli un cep 200 grādu temperatūrā 30 minūtes.

Sieru sarīvē, sajauc ar sasmalcinātiem zaļumiem, pārkaisa kartupeļiem, cep 10 minūtes.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu