Krasnodara šokā, ka nerīkos PK finālturnīru futbolā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Sestdien Maskavā tika nosauktas pilsētas, kurās norisināsies 2018. gada Pasaules kausa finālturnīrs futbolā, taču ārpus šīm pilsētām palika Krasnodara un Jaroslavļa.

Vairākas amatpersonas paudušas šoku par to, ka Krasnodara nav šo pilsētu vidū. Krasnodaras «Kubaņ» ģenerāldirektors Serens Mkrtčjans norāda: «Droši vien ir kaut kāda loģika tam, lai Krievijas lielākajai futbola pilsētai neiedotu tiesības rīkot Pasaules kausu, taču to es nevaru izprast. Esmu šokā!,» uzsvēra kluba pārstāvis.

Savukārt kluba «Kubaņ» twitter kontā rakstīts šādi: «Lūk, kāda «dāvana» Krasnodarai dzimšanas dienā. Futbola lielpilsēta palikusi bez Pasaules kausa finālturnīra. Skumji.»

Tikmēr kluba «Krasnodar» īpašnieks Sergejs Gaļickis saka: «Bez Krasnodaras nevar notikt Pasaules kauss, nevar. Vienkārši šausmas.»

Interesanti, ka Krasnodara Krievijas premjerlīgā pārstāvēta ar divām komandām un palikšana aiz svītras rada vairākus jautājumus.

Kā viens no iemesliem tiek minēts, ka Krasnodarai rīkošanas tiesības nav iedotas, jo no šī reģiona pie tām tikusi Soči. Tikmēr FIFA un Krievijas Futbola federācija norādījusi, ka, izvēloties pilsētas, vien no galvenajiem punktiem bijis, lai «futbola karte» tiktu pārstāvēta pēc iespējas plašākā diapazonā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu