Krastiņas pārstāvētā komanda izcīna Baltijas līgas čempiontitulu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA Europe

Latvijas basketbolistes Ievas Krastiņas pārstāvētā Lietuvas komanda Viļņas «Kibirkštis-Tiche-IKI» šodien Baltijas Sieviešu basketbola līgas (BSBL) finālspēlē ar 67:57 (16:14, 17:12, 15:16, 15:19) pārspēja Baltkrievijas vienību Minskas «Horizont» un triumfēja visā turnīrā.

Krastiņa finālmačā aizvadīja vien trīs minūtes un 56 sekundes, kuru laikā neizmeta nevienu metienu no spēles. Tomēr latviete spēles protokolā atzīmējās ar vienu pārķertu piespēli, vienu kļūdu un vienu piezīmi.

Par spilgtāko panākuma kaldinātāju kļuva «Kibirkštis-Tiche-IKI» kluba amerikāņu leģionāre Hollija Meršone, kura guva 15 punktus.

Tikmēr Baltijas līgas bronzas medaļas izcīnīja Baltkrievijas vienība Grodņas «Olimpia», kas šodien ar 72:63 apspēlēja Kauņas komandu «Hoptrans-Sirenos».

Kā zināms, pusfinālā «Kibirkštis-Tiche-IKI» sestdien ar 82:60 uzvarēja Grodņas «Olimpia», bet «Horizont» ar 68:45 pārspēja «Hoptrans-Sirenos» komandu.

Šosezon BSBL sacentās desmit klubi no sešām valstīm. Sākotnēji sešas komandas izspēlēja divu apļu turnīru, bet četras labākās pirmā posma komandas iekļuva otrajā posmā, kurā tām pievienojās vēl četras vienības - «Kibirkštis-Tiche-IKI», kā arī trīs Baltkrievijas komandas. Šīs astoņas vienības bija sadalītas divās grupās, pa četrām katrā, bet finālčetriniekā iekļuva katras apakšgrupas divas labākās komandas.

Pirmo posmu nespēja pārvarēt Latvijas komanda RSU/«Merks», kura bija vienīgā no Latvijas, kas šosezon startēja turnīrā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu