Kravčenko dodas uz Ukrainu pie Galvanovska

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Sīlis, Liepājas lauvas

Latvijas basketbola speciālista Agra Galvanovska vadītais Ukrainas klubs «MBK Mykolaiv» noslēdzis līgumu ar Mārtiņu Kravčenko, vēsta komandas oficiālā mājaslapa internetā.

2007./2008. gada sezonā Kravčenko «Barons» komandas sastāvā kļuva par Latvijas čempionu un FIBA Eiropas kausa ieguvēju, bet kopš 2009. gada viņš spēlēja «Liepājas Lauvas» komandā.

Pagājušajā sezonā Latvijas Basketbola līgas (LBL) turnīra ietvaros Kravčenko vidēji mačā izcēlās ar 13,8 punktiem un 3,8 rezultatīvām piespēlēm, bet Baltijas Basketbola līgas (BBL) sacensībās guva 12,8 punktus un izcīnīja 2,7 bumbas zem groziem.

Kā ziņots, iepriekš Galvanovskis savas komandas sastāvam bija piesaistījis arī amerikāņu aizsargu Džošua Meijo, kurš aizvadītajā sezonā bija «Liepājas Lauvu» līderis.

Galvanovskis jau iepriekš pieļāva iespēju, ka «MBK Mykolaiv» komandai piesaistīs arī kādu latviešu spēlētāju.

Līdz šim Galvanovskis vadīja «Liepājas Lauvas» komandu, pēdējos divos gados palīdzot tai izcīnīt bronzas godalgas LBL. Tāpat līdz šim Galvanovskis bija arī Latvijas pieaugušo valstsvienības galvenā trenera Ainara Bagatska palīgs, tomēr pēc pievienošanās Ukrainas klubam amatu atstāja.

Jau vēstīts, ka par Galvanovska palīgu «MBK Mykolaiv» komandā kļuvis Artūrs Štālbergs, kurš iepriekšējā sezonā ar viņu kopā strādāja arī Liepājas klubā.

Pagājušajā sezonā Ukrainas čempionātā «Mykolaiv» ierindojās 12. vietā 14 komandu konkurencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu