Kravcovs saprot tikai Aināru Šleseru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Skandalozais Saeimas deputāts Valērijs Kravcovs (SC), kurš ieguvis bēdīgu slavu valsts valodas nezināšanas dēļ, atzinies, ka šobrīd mācoties latviešu valodu, un viņam ļoti palīdzot kolēģi, deputāts pastāstīja intervijā radio «Baltkom 93,9».

«Jānis Ādamsons un Sergejs Dolgopolovs ar mani runā latviski. Viņi teica, klau, Ivanovič, neapvainojies, bet tevis paša labā mēs ar tevi runāsim tikai valsts valodā.»

Deputāts tāpat atzīmēja, ka pašlaik cenšoties bez tulka palīdzības klausīties kolēģus, kas uzstājas no Saeimas tribīnes, bet problēmas esot. Bez tulka palīdzības viņš saprotot tikai Aināru Šleseru.

Kravcovs atzinies, ka neesot gaidījis tādu uzmanību, un balotējoties vēlēšanās, neesot sapratis, kāds darbs sagaida parlamentā.

Kas attiecas uz Latviju un tās attīstību, Kravcovs uzskata, ka valsts jau sen izgudrojusi «savu Nokiju» - tās esot elastīgās saites, veļa, vagonbūves rūpnīca. «Mums viss ir, vajag tikai strādāt,» teica Kravcovs, piebilstot, ka Latvijai  būtu jāsaprot, ka nauda meklējama austrumos.

«Ar mūsu remantadīnu un elastīgajām saitēm mūs rietumos nelaidīs, tāpēc nauda meklējama austrumos - Krievijā, Kazahstānā,» teica Kravcovs.

Krievu valodu Kravcovs nosauca par «Latvijas naftu», ar kuru varot pelnīt. «Latvija ir kā tilts starp rietumiem un austrumiem,» paskaidroja Kravcovs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu