«Krēslas» trešā daļa sāk zaudēt apgriezienus Ziemeļamerikas kinoteātros

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Vampīru sāgas trešā daļa «The Twilight Saga: Eclipse» («Aptumsums») pēc daudzsološā sākuma Ziemeļamerikas kinoteātros sākusi strauji zaudēt apgriezienus, tomēr pagaidām palikusi filmu topa virsotnē ar 161 miljonu ASV dolāru (90,5 miljonu latu) lieliem ieņēmumiem.

Ieņēmumi sākuši strauji samazināties pēc debijas pagājušajā trešdienā, kad filma ieņēma 68,5 miljonus ASV dolāru, kļūstot par veiksmīgāko trešdienas debitanti. Iepriekšējo trešdienas debijas rekordu ar 63 miljoniem ASV dolāru pagājušajā gadā sasniedza filma «Transformers: Revenge of the Fallen» («Transformeri: Pieveikto atriebība»). Ņemot vērā labos panākumus, kinostudijas «Summit Entertainment» pārstāvji prognozēja, ka līdz nākamās nedēļas sākumam Stefānijas Meieres romāna ekranizācija ieņems 200 miljonus dolāru.

Tomēr pēc trešdienas kinoteātru apmeklētāju aktivitāte samazinājās, un turpmākajās četrās dienās filma katru dienu Ziemeļamerikā ieņēma aptuveni 23 miljonus dolāru.

«The Twilight Saga: Eclipse» («Aptumsums») turpina stāstu par savrupo pusaudzi Bellu Svonu, ko atveido Kristena Stjuarte, un viņas mīlas trīsstūri ar viņas draugu vampīru Edvardu Kalenu un vilkati Džeikobu Bleku. Jauni notikumi liek vampīriem un vilkačiem noslēgt pamieru un vienoties cīņā pret jauniem asinskāriem vampīriem.

Franšīze noslēgsies ar divās daļās sadalīto Stefānijas Meieres romāna «The Twilight Saga: Breaking Dawn» («Rītausma») ekranizāciju. Pirmā daļa kinoteātros nonāks nākamā gada novembrī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu