«Krēslas» zvaigzne Roberts Patinsons: Visgrūtākā bija seksa aina

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Vampīru sāgas «Krēsla» zvaigzne Roberts Patinsons atzinis, ka visgrūtākā aina franšīzes ceturtajā filmā «The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1» («Rītausma. Pirmā daļa») bija seksa aina.

Pēc britu aktiera vārdiem, īpašas grūtības radīja tas, ka visiem filmēšanas grupas locekļiem bija savs viedoklis, kādai jāizskatās ainai, kurā Patinsona varonis vampīrs Edvards Kalens un Kristenas Stjuartes attēlotā Bella beidzot nododas mīlas priekiem.

«Mūsu seksa ainas filmēšanas laikā blakus uz grīdas gulēja milzīgs tēviņš, kas skatījās uz mani un teica, ko man darīt,» stāstīja Patinsons.

«Normālās filmās, kad tu spēlē seksa ainā, cilvēki neizdara pārāk lielu spiedienu, jo režisors nevēlas iejaukties un teikt priekšā, kas tev jādara,» sarunā ar Brazīlijas žurnālu «Capricho» atklāja aktieris. «Bet «Rītausmā» viss bija citādāk, visiem bija par daudz gaidu. Kā padarīt laimīgus visus tos cilvēkus, kas gaidīja šo brīdi.»

Savukārt vislielāko pārsteigumu viņam sagādāja Bellas pārvēršanās par vampīru. «Viņa kļuva par seksīgu dievieti. Viņa izskatījās fantastiski. Tas ir jocīgi, jo Bella ir tāda meitene, kas vienmēr kaut kur paklūp, bet tad viņa pārvēršas par šo eleganto sievieti, vampīru karalieni,» sacīja aktieris. «Kristenai tika labākais sižeta pavērsiens!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu