Krievija atspēlējas no -18 un pārspēj Spāniju

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Londonas olimpisko spēļu basketbola turnīra B apakšgrupas līderu divcīņā šodien Krievijas izlase ar 77:74 pieveica Spānijas valstsvienību, kurai pusfinālā, visticamāk, būs jātiekas ar ASV.

Uzvarētāju rindās ar 24 punktiem izcēlās Vitālijs Fridzons, 14 punktus guva Antons Ponkrašovs, bet 12 punktus pievienoja Timofejs Mozgovs. Spānijas komandā 20 punktus guva Pau Gazols, bet pa desmit punktiem sakrāja Rūdijs Fernandess un Marks Gazols.

Spānijas basketbolisti maču sāka ar 10:0 izrāvienu, bet pirmās ceturtdaļas vidū rezultāta tablo vēstīja jau 20:2. Pēc pirmās ceturtdaļas spāņiem bija +17 (28:11), tomēr otrajā ceturtdaļā Krievijas izlase spēja atgūties un līdz lielajam pārtraukumam samazināja rezultāta starpību līdz astoņiem punktiem (40:32).

Trešo ceturtdaļu Krievijas basketbolisti uzvarēja ar 24:13 un pirms pēdējām desmit minūtēm bija vadībā ar 56:53. Lai gan vēl divarpus minūtes līdz mača beigām spāņiem bija +5 (71:66), atlikušajā laikā krievi spēja atspēlēties un izraut uzvaru.

Šorīt A apakšgrupas spēlē trešo uzvaru četros mačos izcīnīja Francijas izlases basketbolisti, kuri ar 73:69 pārspēja Tunisijas valstsvienību, sagādājot tai ceturto neveiksmi pēc kārtas.

Šodien B pakšgrupā vēl tiksies Ķīna un Brazīlija, kā arī Lielbritānija un Austrālija, bet A apakšgrupas mačos spēkosies Lietuva un ASV, kā arī Nigērija un Argentīna.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu