Krievijā autozagļi paši piezvana policijai (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: thisreidwrites, CC BY-SA 2.0

Jakutskā, Krievijā autozagļi paši piezvanījuši policijai, jo zagtā automašīna noslāpusi un viņi baidījušies nosalt, ziņo aģentūra «RIA Novosti».

Savādo zvanu policija saņēma nedēļas nogalē. Zvanītājs bija kāds jauns cilvēks, kurš skaidroja, ka ar paziņu esot aizdzinuši kādu «Toyota» markas automašīnu un vēlējušies ar to aizbraukt līdz savam dzimtajam ciematam.

Taču ceļā uz turieni automašīna noslāpusi un zagļi to tā arī nav spējuši iedarbināt. Pēc kāda laika, kad abi bija jau pamatīgi nosaluši, viņi izlēma lūgt policijas palīdzību. Policija ieradusies un nogādājusi abus neveiksmīgos autozagļus iecirknī, bet zagto spēkratu novietoja policijas stāvvietā.

Interesanti, ka viens no aizturētajiem, 17 gadus vecs vīrietis, strādā par administratoru vietējā pilsētas siltumtīklā «Teplograd». Auto ticis nozagts no šī uzņēmuma garāžas. Aizdomās turamie mašīnu nolēmuši aizdzīt pēc kopējas grādīgo dzērienu lietošanas. «Toyota» saimnieks par auto zādzību uzzinājis tikai tad, kad viņam piezvanījusi policija.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu