Krievijā bezvēsts pazudušu vīrieti atpazīst pēc foto Turcijas medijā (53)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Sibīrijas ciematiņa iedzīvotāji Turcijas interneta izdevuma fotogrāfijā atpazinuši jaunu vīrieti, kas pirms daudziem gadiem pazuda bezvēsts, vēstī Krievijas mediji.

27 gadus vecais Pāvels Kukļins pirms pieciem gadiem pazuda bez vēsts, bet nesen Tomskas apgabala neliela ciematiņa iedzīvotāji atpazinuši puisi internetā publiskotajā fotogrāfijā.

Tiek ziņots, ka pazudušais puisis pirms daudziem gadiem iekļuvis ceļu satiksmes negadījumā Turcijā. Nelaimes gadījumā jaunais vīrietis kļuva pilnīgi paralizēts, bet par viņu rūpes uzņēmās kāda turciete.

Vīrieša radinieki gadiem mēģināja viņu atrast, pat vērsās pie ekstrasensiem, taču bez panākumiem.

Uzzinot par to, ka vīrietis ir dzīvs, viņa māte steigšus devusies uz Maskavu, kur mēģinās panākt, ka cietušais tiek pārvests mājās.

Tikmēr Tomskas apgabala policija gan norāda, ka vīrietis bezvēsts prombūtnē ir jau kopš 2004.gada. Jau toreiz radinieki bija vērsušies policijā ar iesniegumu par puiša pazušanu, un kopš tā laika viņa atrašanās vieta nebija zināma.

Policija arī nespēj izskaidrot, kā vīrietis spēja neoficiāli nokļūt līdz Turcijai.

Komentāri (53)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu