Krievijā zibens iesper trīs vīriešiem; viens gājis bojā (28)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MeriaDuck, CC BY-SA 2.0

Viens cilvēks gājis bojā, bet vēl divi cietuši pēc zibens spēriena pagājušās nedēļas nogalē vienā no ciematiem Piemaskavā, vēsta kaimiņvalsts mediji.

Nelaime notikusi sestdien Stariji Kuzminki ciematā, kur zibens iespēris trīs vīriešiem, kas stāvēja līdzās baznīcai, lai paslēptos no negaisa.

Tiek ziņots, ka pēc zibens spēriena notikuma vietā miris 29 gadus vecs vīrietis, bet 27 un 32 gadus veci vīrieši brīnumainā kārtā izdzīvojuši. Abi cietušie nogādāti slimnīcā.

Policijā atklāj, ka zibens iespēris vīriešiem ap plkst.20. Pēc zibens spēriena vīrieši aizmesti katrs uz savu pusi aptuveni trīs metrus viens no otra.

Lai arī mediķi, kas notikuma vietā ieradās pēc 20 minūtēm, vēl mēģinājuši glābt vissmagāk cietušo vīrieti, tomēr tas nav izdevies.

Izdzīvojušie stāsta, ka abi vienā mirklī zaudējuši samaņu, bet tikai tad, kad atguvās, sapratuši, ka viņiem iespēris zibens.

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu