Krievijas dziedātājs notriec cilvēku un pārsteidz ar savu uzvedību (85)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube

Atpazīstamais Krievijas dziedātājs Vitas (Vitālijs Gračevs) pēc tam, kad notrieca kādu riteņbraucēju, necenzēti lamājies, atteicies izkāpt no automašīnas un draudējis cietušajai ar ieroci, vēstī Krievijas mediji.

Vēlāk gan izrādījies, ka ierocis nav īsts. Aculiecinieki apgalvo, ka dziedātājs bijis iereibis.

Incidents noticis piektdienas vakarā.

Tiek ziņots, ka cietusī ir 28 gadus vecā Olga Holodova. Pēc incidenta dziedātājs mēģinājis aizbraukt no notikuma vietas, draudot sievietei ar spēļu ieroci. Tobrīd viņa automašīnā atradās sieva un bērns.

Uzreiz pēc aizturēšanas dziedātājs nolēma ķerties pie viltības un tēloja, ka viņam kļuvis slikti. Viņš krita ceļos un sūdzējās par sāpēm krūtīs.

Tikmēr dziedātāja pārstāvis noliedzis, ka dziedātājs negadījuma brīdī atradās pie automašīnas stūres un nekomentēja aculiecinieku ziņoto. Viņš skaidrojis, ka dziedātāja automašīna bijusi iesaistīta trīs spēkratu sadursmē, ietriecoties auto, kurš iepriekš notrieca minēto riteņbraucēju.

Šī versija gan nesaskan ar aculiecinieku ziņoto, kuri vēstī, ka pie stūres atradies iereibušais Vitas.

Komentāri (85)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu