Krievijas mediji citē Lemberga «spilgtos» izteikumus (569)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Ventspils mērs Aivars Lembergs nokļuvis atsevišķu Krievijas mediju uzmanības lokā pēc tam, kad viņš Latvijas plašsaziņas līdzekļos bija visai krāšņi izteicies par NATO karavīru iespējamo ierašanos Latvijā, kā arī Krievijas un Rietumvalstu konfliktu.

Krievijas mediji citē Lembergu, kurš izteicies, ka Latvijai nevajadzētu tik aktīvi iejaukties konfliktā, kas izveidojies starp Krieviju un Rietumvalstīm. Viņš kritizē Latvijas ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču, kurš viedokli līdz šim paudis pārāk asi.

Lembergs esot sacījis, ka Latvijai nav izdevīgi iejaukties konfliktā starp Krieviju un Rietumiem, jo visiem esot skaidrs, ka mēs neesam šī ģeopolitiskā kara dalībnieki.

Lembergs domā, ka Latvijā ir sākusies cīņa par Valsts prezidenta amatu, kur ASV gribot daudz tiešāku cīnītāju par Amerikas interesēm.

Runājot par NATO karaspēka iespējamo ievešanu Latvijā, Lembergs savos izteikumos bijis vēl radošāks. «Ventspilij tas būs izdevīgi. Atbrauks 1000 NATO karavīri, pilsētā ieplūdīs prostitūtas. No tā iegūs kafejnīcas, restorāni un prostitūtas,» teicis Lembergs.

Komentāri (569)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu