Krievijas vēstniecības kompleksam Damaskā trāpa mīna (53)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Krievijas vēstniecības kompleksam Damaskā svētdien trāpījusi mīna, ievainojot trīs cilvēkus, paziņojusi Krievijas Ārlietu ministrija.

«22.septembrī nemiernieku apšaudes rezultātā (..) viens no šāviņiem eksplodēja Krievijas vēstniecības teritorijā,» informēja ministrija.

«Trīs darbinieki guva (..) ievainojumus. Pašreiz tiek veikta incidenta izmeklēšana,» teikts ministrijas paziņojumā, norādot, ka ievainoto cilvēku dzīvībai briesmas nedraud.

Vai ievainotie ir Krievijas pilsoņi, vai vietējie darbinieki, ministrija neatklāja, bet informēja, ka vēstniecība plāno īstenot papildus drošības pasākumus.

Par notikušo ziņoja arī Londonā bāzētā sīriešu aktīvistu organizācija «Syrian Observatory for Human Rights» (SOHR), norādot, ka šī ir pirmā reize, kad trāpīts Krievijas vēstniecībai.

Organizācija norādīja, ka mīna trāpījusi vēstniecības kompleksā, bet galveno ēku nav skārusi.

Sīrijas nemiernieki no savām pozīcijām piepilsētās regulāri apšauda Damaskas centru, tostarp rajonu ap Krievijas vēstniecību.

Komentāri (53)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu