Krievijas vicepremjers NATO partneriem nosūta savdabīgu sveicienu Jaunajā gadā (855)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Ekrānuzņēmums

Savdabīgu Jaungada sveicienu saviem NATO partneriem nosūtījis Krievijas vicepremjers un atbildīgais par aizsardzības sfēru Dmitrijs Rogozins, portāls «Apollo» pamanīja mikroblogošanas vietnē «Twitter».

Rogozins savā «Twitter» kontā publicēja attēlu, kurā redzama Krievijas jaunā starpkontinentālā raķete «Jars» («РС-24 Ярс») un tās priekšā nostājusies rinda ar karavīriem, kuriem pievienojušies salavecītis un sniegbaltīte. Zem attēla rakstīts: «Sveicam mūsu draugus no NATO Jaunajā gadā».

Divu stundu laikā ieraksts ticis retvītots jau vairāk nekā 400 reizes.

Kā ziņots iepriekš, Maskava aizvadītajos gados vairākkārt brīdinājusi par raķešu «Iskander» izvietošanu pie tās robežas ar Eiropu, dēvējot to par atbildi uz plānoto ASV pretraķešu aizsardzības sistēmas izvēršanu Austrumeiropā.

Raķetes «Iskander» ir Krievijas Rietumu kara apgabala karaspēka daļu bruņojumā, 16.decembrī atzina Aizsardzības ministrijas preses dienesta priekšnieks ģenerālmajors Igors Konašenkovs, ar šo paziņojumu nākot klajā īsi pēc tam, kad Vācijas laikrakstā «Bild» bija parādījušās ziņas, ka raķetes «Iskander» izvietotas Kaļiņingradas apgabala un Baltijas valstu pierobežā.

Komentāri (855)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu