Krimā Ukrainas robežas virzienā tiek pārvietota smagā artilērija (377)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Krimā uz pussalas ziemeļiem virzās ešelons ar Krievijas armijas reaktīvo mīnmetēju iekārtām «Uragan». Novērota arī tajā pašā virzienā braucoša Krievijas bruņoto spēku autokolonna ar smago artilēriju.

Militāri politisko pētījumu centra direktors Dmitrijs Timčuks savā «Facebook» lapā ziņo, ka vilciena vagonos redzamas 12 reaktīvās mīnu palaišanas iekārtas un desmit to transportieri.

««Uragan» tas ir nopietni. Vienas zalves pietiek, lai no zemes virsas noslaucītu pusi tādas pilsētas kā Simferopole,» raksta Timčenko.

Viņš piebilst, ka līdz šim Krimu okupējušo Krievijas vienību bruņojumā bija novēroti tikai mazākā kalibra reaktīvie mīnmetēji «Grad».

Tikmēr Ukrainas aizsardzības ministrijas Krimas mediju centra vadītājs Vladislavs Seļezņovs savā «Facebook» lapā vēsta, ka caur Kerču virzās Krievijas armijas autokolonna ar lielkalibra lielgabaliem.

Komentāri (377)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu