Krisa Brauna CD tirgo ar uzlīmēm, kas aicina «sieviešu sitēja» albumu nepirkt (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielbritānijas veikalu ķēdē pārdod R&B dziedātāja Krisa Brauna kompaktdiskus, uz kuriem uzlīmētās brīdinājuma zīmes aicina to nepirkt, jo mūziķis «sit sievietes».

2009.gada februārī pirms «Grammy» mūzikas balvu pasniegšanas Brauns dusmu uzplūdā piekāva savu tā laika draudzeni Rianu. Taču bijušais pāris uzjundīja baumas par attiecību atjaunošanu, kad šomēnes MTV mūzikas video balvu pasniegšanas ceremonijā dziedātāja noskūpstīja Braunu.

«Uzmanību: nepērciet šo albumu! Šis vīrietis sit sievietes!» vēsta uz ieraksta «Fortune» vāka uzlīmētais brīdinājums HMV veikalā Kembridžā.

Domājams, ka brīdinājumus uzlīmējuši studenti, kas iesaistīti kampaņā pret vardarbību ģimenē. Pirmā kompaktdisku fotogrāfija tviterī tika publicēta no Kembridžas universitātes studentu iniciatīvas «Women's Campaign» konta, tomēr tās dalībnieki nav atzinušies brīdinājuma uzlīmju izvietošanā.

HMV pārstāvis norādīja, ka veikali nav atbildīgi par brīdinājuma zīmēm. «Tas bija atsevišķs gadījums. Tam nav nekāda sakara ar HMV, un tas neatspoguļo mūsu uzskatus,» viņš teica intervijā portālam «E! News». «Mūsuprāt, kāds ienāca mūsu veikalā un uzlīmēja brīdinājumus dažiem kompaktdiskiem.»

Kā ziņots, pagājušonedēļ Brauns izpelnījās tvitera sekotāju nosodījumu, publicējot fotogrāfiju, kurā redzams viņa jaunais tetovējums - piekautas sievietes seja. Sociālo tīklu lietotāji uzskata, ka tā līdzinās internetā nopludinātajai policijas fotogrāfijai, kurā Riana redzama neilgi pēc Brauna uzbrukuma.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu