Krišjānis Rēdlihs - KHL sezonas džentlmenis uz ledus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Šodien norisinās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) noslēguma ceremonija, kurā tiek pasniegtas balvas aizvadītās sezonas labākajiem spēlētājiem un treneriem.

Par KHL aizvadītās sezonas džentlmeni uz ledus atzīts Rīgas «Dinamo» aizsargs Krišjānis Rēdlihs. 31 gadu vecais Rēdlihs regulārajā sezonā aizvadīja 50 spēles, kurās guva piecus vārtus un atdeva 16 rezultatīvas piespēles.

Jāatzīst, ka šādu pašu pagodinājumu izpelnījās arī Sanktpēterburgas SKA uzbrucējs Tonijs Mortensons.

Tikmēr par sezonas labāko treneri atzīts Maskavas «Dinamo» un bijušais Latvijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks, bet par vērtīgāko spēlētāju nosaukts bijušais Ufas «Salavat Julajev» uzbrucējs Aleksandrs Radulovs.

Pasākumā tika nosauktas arī citas nominācijas. Tā, piemēram, par labāko vārtsargu atzīts Maskavas «Dinamo» vārtu vīrs Aleksandrs Jerjomenko, par labāko jauno hokejistu - Dmitrijs Lugins (Habarovskas «Amur»), bet Aleksandrs Perežogins ieguvis «dzelzs vīra» titulu. 

<strong>&Scaron;EIT.</strong>

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu