Kriss Brauns autoavārijas dēļ var nonākt cietumā par Riannas piekaušanu (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Losandželosas tiesa pirmdien atzina, ka R&B dziedātājs Kriss Brauns, izraisot autoavāriju, pārkāpis par bijušās draudzenes Riannas piekaušanu piemērotos pārbaudes laika nosacījumus, līdz ar to viņam var draudēt cietumsods.

Krisam Braunam jūnija beigās tika izvirzītas apsūdzības par avārijas izraisīšanu, aizbēgšanu no negadījuma vietas un sēšanos pie stūres bez derīgas vadītāja apliecības.

Apsūdzībā teikts, ka 24 gadus vecā mūziķa vadītais auto maijā esot ietriecies citas mašīnas aizmugurē.

Braunam par toreizējās draudzenes Riannas piekaušanu 2009.gadā tika piespriests piecu gadu nosacīts cietumsods, 180 dienas sabiedriskie darbi un piespiedu psihologa konsultācijas.

Prokuratūra pirmdien iesniedza prasību Losandželosas tiesā, norādot, ka Brauns pārkāpis tiesas spriedumā noteiktos nosacījumus, līdz ar to viņam jāizcieš reālais cietumsods.

Losandželosas tiesa pirmdien atzina, ka Brauns pārkāpis atbrīvošanas nosacījumus, taču pagaidām vēl nepieņēma lēmumu par mūziķa ieslodzīšanu.

Nākamā tiesas sēde Brauna lietas izskatīšanai nozīmēta 16.augustā, kad tiesnesis lems par tālāko rīcību, ja aizstāvība un prokuratūra līdz tam nebūs panākusi mierizlīgumu.

Pats Brauns gan apsūdzības avārijas izraisīšanā nodēvējis par smieklīgām, sakot, ka tā esot bijusi tikai «netīra mašīna».

«Tā nav bēgšana no avārijas vietas, ja tu izkāp no mašīnas, apmainies ar informāciju un neviena no mašīnām nav cietusi. Tas patiešām ir smieklīgi,» tvītoja dziedātājs.

«Man ir derīga autovadītāja apliecība, un es otras mašīnas vadītājai nosaucu savus datus. Viņa ieraudzīja kameras un gribēja sacelt traci,» viņš raksta.

Brauns, kurš apsūdzēts arī par krāpšanos ar sabiedrisko darbu atskaiti, varētu nokļūt cietumā, ja tiesa uzskatīs, ka viņš pārkāpis nosacītā soda noteikumus.

Brauns bijis iesaistīts vairākos medijos plaši apspriestos konfliktos, tostarp kautiņā ar reperi Dreiku kādā naktsklubā un strīdu ar dziedātāju Frenku Oušenu ierakstu studijas ārpusē.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu