Kriss Brauns: Riannas piekaušana bija mana lielākā kļūda (23)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Skandalozais R&B dziedātājs Kriss Brauns atzinis, ka ļoti nožēlojot popdīvas Riannas piekaušanu 2009.gadā.

23 gadus vecais dziedātājs piekāva savu slaveno draudzeni vienu dienu pirms «Grammy» ceremonijas. Viņš joprojām izcieš nosacītu sodu par savu nodarījumu, taču atkal satiekas ar Rianu.

«Dažreiz sanāk strīdēties un kašķēties ar cilvēku, ko mīli. Daudz kas tiek pateikts, problēmas pieņemas spēkā,» viņš stāstīja britu tenku avīzei «Daily Mirror». «To vakaru es nožēloju vairāk par visu, tā bija mana lielākā kļūda. Taču viņa mani mīl. Viņa ir piedevusi, taču, jā, man nenācās viegli viņu pārliecināt.»

Hita «Don't Wake Me Up» izpildītājs uzsver, ka esot mainījies un sapratis, kas dzīvē ir vissvarīgāk. «Kopš tā vakara esmu ļoti daudz ko iemācījies un ļoti pieaudzis. Es biju ļoti jauns un daudzas lietas, slavu uzskatīju par pašsaprotamām. Es to nesapratu, taču draugu un fanu atbalsts palīdzēja tikt tam pāri,» viņš skaidro.

«Cilvēki man visu laiku uzbrūk un kritizē mani. Taču viņi mani nepazīst un nezina neko par mums abiem,» teica Brauns. «Apkārtējie var mūs nosodīt, taču viņi neko par mums nezi

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu